dijous, 29 de setembre del 2011

INICI DEL CURS



Salvete, discipuli.
Incipimus novum cursum Linguae Latinae. Per a començar a treballar, ací teniu dues imatges del Museu d'Elx. Heu d'endevinar quina deessa és, encara que la pobra ha perdut el cap i què es això de l'altra foto (Jo us n'he parlat a classe). Espere els vostres comentaris. Encarna.


8 comentaris:

marta tarazona fernandez ha dit...

Marta Tarazona Fernández
4º de ESO B
la primera imagen es con lo que jugaban los niños romanos
y el nombre de la diosa puede que sea la diosa afrodita. ¿?

Anònim ha dit...

Sòc Alba Belver, i pense que la deesa de la foto es "Anfititre" perqué com al seu costat apareix un peix, i ella es la dona de Neptú i deesa del mar, pense que es eixa. I en l'altra imatge apareixen el ossos coneguts com astràgals, en els que jugaven a les tabes els antinc xiquets romans.

Anònim ha dit...

Laura Navarro Gómez
4º ESO B.
La imagen de arriba son huesos con los que jugaban los niños romanos a las tabas.
La imagen de la Diosa es Anfínitre porque era la Diosa griega del mar y la figura tiene un pez a su izquierda.

Anònim ha dit...

Cristina Risueño Carrillo
4ºESO A
Jo crec que la primera imatge es dels ossos que se usaven per a jugar a les Tàves els xiquets romans. I la segona foto pertany a la deesa Venus(en la mitologia romana) i Afrodita (en la mitologia grega)

Anònim ha dit...

Reyes Bayarri Moreno
4t A

La primera foto son ossos que s'utilitzaben per jugar al carrer els xiquets en l'epoca romana, i la escultura es la venus de ilici que es va trobar a Elx bueno a l'Alcudia que esta molt prop de la ciutat i esta allí al seu museu.

Aïssia ha dit...

La primera foto creo que era lo que hacian(lo hacian ellos) y jugaban los niños romanos. y la Diosa creo que es la Diosa Anfítrite perqué era una antigua diosa del mar tranquilo, que se convertiría en consorte de Poseidón. La esposa de Neptuno, su homólogo en la mitología romana, es Salacia.

Anònim ha dit...

La primera foto son ossos que utilitzaven els xiquets en l'epoca romana per a jugar al carrer i la segona imatge en eixa escultura esta representada la venus de ilici que es va trobar a elx, bueno a l'Alcudia molt prop de la ciutat i esta allí al museu.

Soc Reyes Bayarri.
4A

Anònim ha dit...

Creo que la primera imagen son las tabas y la segunda la diosa Anfitrite.
Eva Mª Simarro